• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    birthday girl ;)

    1.3.11
    ukeuke bosan . pukul 9 malam , bosan , text syaa yg tengaa happy melantak PIZZA HEART . siap lah kena kutuk lepas ni makcik . hehehe . text text text text -.-


    habis layan cite HANI , naik bilik , praktis lagu nasyid yg dah siap tu , ehem sedap jugak suara aku , mcm maher zain adik ziana zain . emm . bukak laptop , bukak chrome , klik facebook , bosann . teringat pulak takde lagi entri special utk syaa sempena birthday dia ni . bukak firefox a.k.a serigala berapi <--buduh sungguh nama ni -.- bukak folder music yg dekat 8 gb tu . cari lagu ayu , play , taruk headphone atas kepala , mula menaip entri ni . yeah ;)

     ---------------------------------------------------------------

    entri ni special utk my lovely cik Aisyah Syafikah ;)




    Nur Aisyah Syafikah bt Abdullah Husny 
    16 tahun , Ipoh .
    budak kecik , comel , suka gelak tak henti =='
    sprinter katanye (susah nak percaya) -.-



    mashuuu syg ! 
    dah tua dah ! HAHA ! XD
    dah masuk usia remaja tua bangkak. tehee
    tak boleh panggil mashu dah lepas ni
    panggil nenek shu ? erk ? pelik bunyi nye tu limah ?



    hey budak kecik , 
    happy birthday 
    dah 16 tahun pun kan ?
    hope semakin tua ni semakin matang lah dlm hidup ni tau ?
    abaikan si perempuan yg kurang ajar dgn awak tu .
    nanti kita ajar dia ok ok ? tehee



    wish you have great great future life syg .
    wish you have all the best for your SPM .
    study elok-elok tau ? 
    balik sekolah terus mandi tau ? hahaha . busuk busuk ni .
    wish you a great birthday with His nur and His love , my love too ^^
    lastly syg awak lah mashu !! 
    sweet 16 darl !

    gua jadi org first wish birthday dia kat facebook woo ,
    tepat pukul 12.00 haha .
    text pon tepat pukul 12.00 . gua bangga !
    cuma tak dapat call direct wish sebab dia tengaa sembang dgn org lain 
    bengang ni ! bhahaha .


    melayan makcik ni karaoke , still tak habis lagi ni .


    dah sejam daa -.-
    lepas tu bateri habis kot , lepas tu dia call lagi .
    layan le makcik ni karaoke =='
    birthday girl lah kan ^^
    wish me all the best for my SPM result oukeii ?
    hope result cemerlang lah . banyak A , aminn ,
    ;)

    ADIOS ^^

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    2 comments:

    1. [loveyourlife] said...:

      awek kau ke? cantik! :)
      happy birthday!

    1. azim marcello said...:

      girlfriend ;)mashu ! ni org wish ! haha

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...