• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    birthday girl - fyqa

    28.4.11
    hokayhh , entri kali ni khas utk a person yg pernah menjadi someone yg special dlm hidup aku , and tetap akan tetap menjadi seorang yg istimewa dalam hati aku . bukan istimewa OKU tu hokayhh . kadang2 laa perangai dia ni mcm OKU . sumpah tak tipu weh ! dia ni pelik sikit , kadang-kadang dia ni senyap je , tp bila sampai mood perangai gila dia , ALLAHUAKBAR ! hihi . 


    sape dia ni ? dia Nurul Syafiqah bte Isham . yeke ? entah . ingatingat lupa je ni . hahaha . lek lek . dia ni ex-gf aku . so hari ni birthday dia , aku terasa terpanggil utk buat entri wish birthday dia lah kan . kemain ayat terpanggil . haha . mcm tetiba terdengar bunyi seruan takbir raya (mehal lak takbir raya) --' 






    hokayhh , fyqa , nak gua nyanyi lagu harijadi ni dalam bahasa apa ? melayu , inggeris , arab , tamil mahupun zimbabwe ulala ? bilang aja . pasti gua bisa nyanyiin buat lu deh . nama aja artis popular , pastinya gua bisa dong ! hokayhh pikaa , happy birthday dear . ajim mintak maaf lah kot ajim ada buat salah sepanjang kita kenal ye ? rasanya aku still tak dapat bezakan hari raya dgn hari jadi --'


    -happy 17th birthday !
    -wish you luck for your incoming spm 
    -semoga panjang umur ye
    -maintainkan mata bulat dikau itu , muahahaha
    -wishing u the best for ur future life
    -again , happy birthday dear :)

    with luv , ADIOS ^^

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    3 comments:

    1. f e e q ' s said...:

      HAHHAHA nyanyi dalam bahasa Orang Asli Sunut , wahahahha XD sodap bunyik nyoooo . hahhaha
      p/s:mukaku kelakaaa =='

    1. azim marcello said...:

      jgn nak sunut sunut . tau ler ajim taktau menatang hape tu -..-

    1. f e e q ' s said...:

      laaa , taktau eh ? ingat kan tauu .

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...