• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    it's over (1st try)

    25.4.11
    hokayhh , sehari dua ni memang banyak benda yg terjadi . yeah , ianya cukup utk memilukan hati aku . sedih wokk . tp nak buat cane , aku redha je . aku cuba cari punca masalah , tp takde sape yg nak cuba explain kat aku . hmm . chill lah . kot aku sedih cani je , konfem peah tarik aku pastu humban kat laut . for sure ah . HAHA ! ye sy cuba rilek ye .

    and guess what , perkara yg terjadi tu mmg mengubah diri aku maa . mcm tibatiba je , lepas benda tu jadi , aku mcm tetiba dpt idea nak compose lagu . i mean lagu urban lah . jauh lari dr konsep nasyid aku . pesen aku , aku suka buat lirik dulu sebelum buat melodi . so till today , dah siap 1 lagu full lirik + rentak , 1 lagi lagu siap lirik je . so hari ni nak post lirik lagu je , nanti aku update yg dah siap record dgn muzik hokayhh ? :)

    It's Over

    I hoped it won't be so
    I hoped u won't be so
    That you wouldn't be such a common love
    I keep on praying and pray

    Oh you're taking a step away from me
    A glance into the future
    You leave me without words
    Left me in confuse 

    If you're going to throw me away
    those sad words proclaiming your love
    I wouldn't have listened to them 
    I wouldn't fall for them
    I wouldn't sacrifice for them from the beginning

    Forget bout me
    Forget bout us
    Forget all the memories we've through at the past


    Your hand i was holding
    I will now let it go
    The lock that bound you here
    I will release it for you
    Just because , it's over..


    hokayhh done . masa buat lagu ni serious aku nangis doo . arghh , emosi gila aku . hokayhh this song is dedicated to her . farewell babe . tc .

    till then , ADIOS ^^

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    8 comments:

    1. Shairazi Saidin said...:

      ok. tetibe aku baca sambil humming...nice. Dh jadi lagu dah!lalala.


      Khas buat peminat LADY GAGA. Panas!!! Media Malaysia pun belum tahu lg!

      http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/benar-lady-gaga-dah-kahwin-okdengan.html

    1. azim marcello said...:

      haha , try laa buat versi sendiri bro . nak guna lirik ni , guna je :)

    1. munirah said...:

      chill.jgn emo2..ada bakat.:)

    1. azim marcello said...:

      haha , thx for the support babe . keep on reading hokayhh ?

    1. munirah said...:

      if god willing ya :)

    1. azim marcello said...:

      hokayhh , thx babe :)

    1. Eyda Syahida said...:

      menyentuh hati. dahla tengah sedih. sobbs3... Y__Y

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...