• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    apa girl yg period patut ckp bila laki tanya dah solat ke belum

    30.5.11
    hey , hello , hai , apa khabar ! hee amacam korang semua ? sihat tak ? insyaAllah sihat semuanya . ehem aku je tak sihat lg ni . adehh demam takmo kebah lg ni . takde org nak jaga lah kan . hmm :'( hah ! ada tak sape sape girl yg nak jaga aku ? ahaha memandangkan dulu ada lah kan sorang awek ni ckp konon nak jaga aku sampai bila bila , tp hampeh . deret kena tipu je aku ni hoi . bangang betul playgirl --'


    so entry kali ni a request topic from adawiyah norshamsah ,kawan fb aku . dia baca entry pasal yg budak budak couple mama papa tu kan . so aku tanya kt dia , topik apa yg best kan nak buat entri baru . so dia kata , try buat entri pasal 'apa yg perempuan period patut ckp bila laki tanya dah solat ke belum' . act aku rasa topik ni cukup menarik lah kan . sbb aku sendiri pun agak segan nak menanya girl whether diorang dah solat ke belum . yek ahh , kalau dia belum solat , apa salahnya kita pi ajak dia solat sama sama , eh eh bukan ! nasihat dia suruh pi solat . tp ce girl tu tengah dlm period , aku menanya kang mau dia naik hangin pakai high heels lepas tu tendang perut aku bertubi-tubi , tak ke parah tu kan kan ? so ni laa antara cadangan aku , ikut korang laa nak pakai ke tak . ini ikut kepala hotak aku je pun . hihi


    sekali lg kejadian 'kimekss' berlaku . gua google image 'girl in period' , kuar pic lucah . bangang --'

    so girl yg kalau pms tu , kot lahh korang kat majlis pape lah kan , tetiba ada laki bukan mahram korang ni tanya 'dik , dah solat ke belum ? kalau belum meh saya tunjukkan surau' . ok dlm situasi tu korang kena berjaga jaga , kalau korang ni ada ilmu sikit dlm tilik menilik ni , tengok muka laki tu dulu , kot muka suci , maka betul laa dia nak tunjuk jalan ke surau . kot korang ada perasaan tak elok tu , mybe dia nak bwk pi tempat lain . mana ah tau kan , laki skrg bukan betul semua nya . ahahaha taktak ! ada laki yg baik , contoh terbaik adalah aku . pewitt ! :)

    tips yg KONON boleh digunapakai ;-

    1 - cakap korang dah solat . siap jemaah lg . bohong sunat sikit takpe kot . hikhik

    2 - ok contoh laa masa tu masuk asar or isyak , korang ckp dah solat jamak takdim tadi . ni pun maybe bohong sunat jugak kot . nak lebih info tanya para ustaz ustazah ye ? ^^v

    3 - terus tukar topik bila laki tu tanya dah solat ke belum . yg ni korang kena banyak mulut sikit laa , tanya dia stay mana , kerja apa , baju yg pakai hari ni beli kat mana . so secara tidak langsung korang banyak ckp tu , si laki pun akan tension dah blah meninggalkan korang . amacam ? :)

    4 - ha ni hardcore sikit . buat buat mcm sakit gilaaa ! eh eh bukan berlakon korang tu gila . tp buat lah mcm sakit sengugut yg amat sgt . kalau boleh buat pengsan . hihi . pegang perut korang tu , lps tu buat buat nangis dpn laki tu . mesti dia faham punya lahh . kalau tak faham faham jugak . lempang jee laki tu .

    5 - ha ni kalau korang hati kering mmg jiwa brutal kan , tanya balik kat laki tu whether dia dah solat ke belum . woah nampak ganas kan kan ? 

    6 -  ha ni kalau korang tak reti menipu lah ke hape kan , jujur je  yg korang tu period . takde masalah punya . sesetengah lelaki mudah faham . contoh terbaik ? aku laaa . ngahahaha


    -------------------------------------------------------------------------------


    hihi tu je kot , tips ni saje saje je dr pandangan laki mcm aku . kot korang nak guna tips ni , silakan lah wahai gadis gadis sekalian . hee ^^v

    sori eh kalau entry kali ni mcm kurang best , tak sembuh dari demam lg laa . korang doakan aku cepat sembuh tau tau ? hihi terima kasih korang ! lebiu muahmuah ! :)

    kalau suka entri kali ni , tekan button like kat bawah tau ?

    with luv , ADIOS ^^

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    4 comments:

    1. oja_alia said...:

      heheee!!Cik ct rozalia da follow...ahahaaa!
      (saye suke jawapan no 6...terbaik dari ladang..sememangnyee tu jwapan i bg kalau tgh tuttttttt!!)ngeee~~

    1. azim marcello said...:

      alooo lmbt follow T.T ahaha thx a lot ct :)

    1. budak cute said...:

      Cakap je abc.atau x solat tu memag bersebab

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...