• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    fake !

    20.5.11


    ini ? fake !



    dan ini ? 

    fake !


    dan yg ini ?
    TOTALLY FAKE !

    semua fake ! semua senyuman tu tipu ! bohong semata mata ! segala gelak tawa ? bohong ! FAKE LAH BOD*H !

    semua org tengok 'wahh ajim ni kemain lg happy dia kan , wall dgn girl segala . pstt ajim ni romeo siot , ce tengok bukan sorang dua awek wall dgn dia . wehweh aku jeles doo dgn ajim , kau tengok , pernah tak dia tu sedih , pernah tak dia tu mcm down je , tak pernah kau tengok kan kan'.. and so with othters .

    apa yg boleh aku katakan ?

    ITS ALL A FAKE !

    aku tunjuk kat org , aku ni happy , aku ni ceria . korang tanya kat kawan kawan aku , masa aku lepak dgn diorang , pernah tak aku buat muka sedih , but konon hampa . TAK PERNAH ! arhh shit ! korang , korang tak faham isi hati aku , dan korang berlagak mcm korang tahu segala-galanya . apa semua ni hah ?!  aku buatbuat happy , sebab aku taknak mood korang down sekali . someone pernah ckp kat aku 'sebelum tolong org lain , tolong diri sendiri dulu.' . nah serious aku bukan melayu tipikal yg mcm tu . aku rela pentingkan kemahuan org lain dr diri sendiri . luaran , yeah aku memang happy . aku jarang sedih . tak dapat dinafikan mmg aku kelihatan mcm tu . tp dalam hati aku ni , seribu satu kesedihan yg aku tanggung . korang tak fikirkan hati aku . korang terus dgn perasaan korang ! tp selagi aku boleh tahan , aku akan terus simpan kesemua kesedihan ni . bukan jenis aku nak pi merayu simpati kt org except someone tu betul btul org yg aku percaya .


    that day , i'll was so in struggle to keep on continuing my life and she came to me , picked me up .. breathing the life in me . i owe my life to her . you're supposed to be my lifemate . it was you who i kept on believing all over this time ! you saved my life and its time for me to save yours . i would not even giving up faith , and i won't give up on you . i'll just keep on waiting for you . get back dear , i love you , i need you , come back for our sake :'(



    i'll just be waiting for u to turn on the lights on keep on enlighten me for my entire life ..

    with luv , ADIOS ^^

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    0 comments:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...