• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    i am nothing

    18.5.11
    hokayhh . ah pening pening . cane nak buat nii . mendang pening , muntah , demam = demmit --' lama kan kan aku tak update blog ? mesti hencek hencek sekalian rindu kat gua . ok on mood perasan tahap melampau .


    update entry ni untuk syeera syg . so kalau korang rasa menyampah , silakan tekan ctrl + w hokayhh ? ;D


    hari ni saya penat gilaa , taktau lah saya buat apa . padahal dok tidur je pun . dok terbaring jea atas katil ni . mcm takleh bergerak kot . demmit . so bangun je dah pukul 4 , terus saya call awak . tp awak tak angkat . adoii #simbah petrol kat badan awak lantas nyalakan lighter baling kat awak xD saya expect awak tidur lahh ni kan kan ? cehh tau ah hari ni exam sivik jea pun . berlagak habis -..-


    demmmm ! awat takleh upload gambaq nii ! bodoh gilaa ah ! mendang server rejected nye . fakiuu ! --'


    oh haa awak , saya sihat je tau . awak jgn risau , kita pun makin dekat dah kan kan ? cewahh meh ramai ramai ketuk kepala aku guna periuk belanga meh . 




    eh korang , kalau korang rasa aku mcm dah berubah ke kan , korang bagitau hokayhh ? no segan silu , sumbat senapang masuk mulut korang satgi . okbai nak layan marimar kat youtube xD tata lefchuu beby muahmuah . iterw tayunk awuckx hokayhh ;D hamagad jiwang gila aku syial -..-
    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    0 comments:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...