• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    I don't know who i am

    3.5.11
    assalamualaikum yeah entri kedua utk hari ni . oh hi selamat petang awak , itew nak ngorat awak boleh ? #lambai tgn kt awek cun . booo syra . hahaha . awak buat saya jeles ye . padan muka xD okayh , kali ni nak straight je taknak bengkok bengkok mcm gay euww fakiu ! hikhik ;p actually saya taktau nak tulis apa <--tiru ayat makcik tu . hihi . hari yg membosankan . thank god tadi dia text lebiu peah muahmuah ! ;D 




    amacam cun tak ? haha . header awak tak lawa lah peah . header saya berjuta kali ratus ribu puluh lagi lawa . muahahaha ! gila jiwang je ayat kat header tu . tak pernah dibuat aku jiwang mcm ni ah . hikhik . you should be proud syg xD aku nak taruk header ni kat blog , tp tak boleh . nanti alignment lari . cewah kemain lagi lah . so nanti aku nak cari template baru , kasi muat ini header . barulah blog aku boleh melangkah dgn jaya dan bangganya mendaki persada dunia . muahahahha mcm shilake ayat --' setengah jam aku buat header ni , jenuh cari idea nak buat style baru . hamagad stylo kan ? hihih . ok bai


    jgn tanya kenapa title entri ni takde kena mengena dgn kandungan entri . aku cikplak je title syra . hahaha.


    korang korang , komen le sikit . haha . traffic aku kemain tinggi lagi , tp hampeh komen sekangkang kera . komen sikit meh ? hihi


    with luv , ADIOS ^^

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    13 comments:

    1. Syafiqa Najiha said...:

      Azim nd Syeera :D Woihhh , sejak bile korang berjiwang berdua ni ? <---- ayat apeni ?

      Pffttt :P Kemain kau azim ! Jiwang tak menghingat . Aduhai :D

      Btw , header tu lawoooooo gileeee ! Nak jugakkkkkkk . Okey sibuk , kdah byee .

    1. azim marcello said...:

      mende mende ? ape ni fyka ? hahaha . jeles leteww ;p nak header ? bak gambo xD

    1. Syafiqa Najiha said...:

      ape apeeeeee ? shadap you ;p haha ! sikit tak menjeles >.<"

      woaaaa :O nanti3 . eh jap , ni offer betul ke tak ni ? eh ehhh , takpelah =..=

    1. azim marcello said...:

      hahaha , tak jeles takpe ah ;p

      offer bebetul lah ni . kalau nak bagitau je :)tp takde ah pandai buat sgt pun

    1. Syafiqa Najiha said...:

      okey fine . tak jeles . *padahal :O

      haha ! okeyokey :) apekau tak pandai buat sangat ? lawaaa gile kot tu >.<"

    1. azim marcello said...:

      hahaha , sila lah jeles fyka oii xD

      manada pandai lah -..- tibai je tu . hihi

    1. Syafiqa Najiha said...:

      okey baik , nak hantuk kepala dekat dinding jap .

      yeyeaaaaaaa lahhh tu :D

    1. azim marcello said...:

      muahaha , kemain lg hantuk kepala tuu xD

      hihi kot nak nanti bagitau lah . i'll do my best

    1. Syafiqa Najiha said...:

      tu namanya overacting :D kata nak jd pelakon , tu praktis latuh . Okey melalut , kbyeee .

      okeyyyyyyyyyyyyy :D

    1. azim marcello said...:

      muahahaha ! ni sama je perangai dgn syeera tahu ? -..- semoga dpt menjadi pelakon terbaik . okbai

    1. Syeera Radzi said...:

      Agak ah nak sumbat nama syeera punnn -..- hehhhh. <--- hidung menawan,

    1. azim marcello said...:

      muahahaha leklek syg . lepchuu muahmuah xD

    1. Anonymous said...:

      disable your song please. i just want to enjoy reading without your song annoying me

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...