• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    It just as today (2nd song)

    22.5.11
    i hi hi . ceng bangang je intro . ok hari ni all day long berkurung dalam bilik . mmg pressure . yg teramat . oh aku dapat politeknik . course mechanical engineering . maybe kat politeknik melaka , port dickson or behrang . yeah aku serious pegi yg ni . aku tak jadi buat chemical engineering kat unikl cawangan johor . takpe lah , terpaksa lupakan cita cita aku utk selamanya . ok sepanjang hari berkurung dalam bilik , dari pukul 2 pagi semalam sampai sekarang bz buat lagu . yeah mood nak buat lagu dah ada , dan mungkin lepas ni aku takkan buat lagu dah . ok cheer up ! aku dapat buat 2 lagu semalam , satu sedih , satu lagi yg happy . so happy please ? :') *ok aku fake*


    It Just as Today

    When we met for the first time ,
    Both of us even smiles were shy ,
    We're getting closer day after day 
    My heart flutter and am looking forward to it ,

    We began to walk with rough steps ,
    Its that our voice we treaded down ,
    Such a sweet voice we let out a sigh , 
    Yeah i'll just keep on drawing ,
    Drawing the hope that time will just stops ,

    Your whisper rides through the wind ,
    It wakes me up from the great sleep ,
    You're the mysterious smile i saw in my dream ,
    In blindingly beautiful and i'm thankful u my girl ,

    I'm contributing my thanks to you now , 
    Am thankful from the bottom of my heart ,
    Even if you're in pain , 
    I will make us to the time just as today ,
    It will be just as today .



    woah , mcm hampeh kat lirik aku . yeah aku tak pandai sgt bahasa inggeris . ni pun pakat tibai perkataan . hmm nanti aku upload demo lagu ni . takde mood semalam nak record . okbai

    with luv , byebye 

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    0 comments:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...