• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    its my birthday yaw !

    28.5.11
    assalamualaikum , amacam ada sihat kaa ? tarak sihat ? pi baris dlm saf , hantuk kepala kat dinding secara jemaah ye . eh tak tak ! mana boleh buat sorang sorang . nanti effect gila dia tu kurang meresap dlm diri . semoga berjaya ! ok tu je setakat ni babai ! uwaaaa taktak ! gila ke baru pendahuluan dah nak habis . gua bm A doo . tp A minus ah --'


    ok last..monday , tuesday .. rabu dlm english hape ek ? ha wednesday . once upon a time , there was a kura kura live in the jungle with fox miaw miaw . they live happily ever apter oh bebeh . that's all . ok tak . last wednesday , me and my family went to.. err..jadah hape pulak went ni --' ok rabu lepas tepat pukul 12 aku sambut harijadi aku yg ke16 . wohooo aku dah form 4 akhirnyaaa ! #pungpang ! *mak gua baling kuali dr arah belakang* ok fine aku tipu . aku dah 18 tahun . nama pun lahir tahun 1993 kan kan ? salah ? nyah nyah sekalian , hambik kalkulator korang ce kira 1993 ke 2011 tu berapa tahun . Allah yg hang ni awat miskin sgt takdak kalkulator ? nah sempoa . ok aku hati kering . direct jek ah . malas cite pepanjang . usha je gambar yg ada ok ? :)




    ni kek harijadi gua , akak gua dr kem plkn tu , dia balik umah jap mlm tu celebrate dgn gua semua ah .
    nampak biasa kan kek ni ? dgn fondant je .

    nyahhahaha ! jgn jeles ! aku taktau ah kek ni org panggil hape kan , tp dlm dia kek dgn aiskrim . 
    tiramisu kot . tira-i mish chu pun boleyhhh ahh ! hi tira ! wkakaka tetiba sape entah tira tu 

    gua dapat hadiah ni


    dengan ni . hehe

    ok tu je kot . act gua mmg tak suka makan kek jadah hape yg ada ising tu . tp disebabkan akak aku dah bersusah payah dtg dari behrang ke rawang , *kpd yg taktahu , akak aku jurulatih plkn kat kem behrang* . so aku pun mcm takkan tanak mkn kot kek kan , dia dah dtg jejauh . hihi . makan ah satu slices . ok 1st suap . ehem nak MUNTAHHH ! aku mmg tak suka makan kek ! 2nd suap , haishh terpaksa , mkn jelahh . hee .

    then mkn pizza ! i love pizza nyam nyam ! celebrate kat rumah je . lepas tu mak gua bagi hadiah jam g-shock tu konon nak buat gua suprise ah . padahal awal2 gua dah nampak jam tu dlm bekas . wkakaka so gua pun , WOAH ! tqvm ummi ! hikhik ok tipu .

    so birthday tahun ni ? boleh laa . gua pun bukan jenis suka celebrate birthday . dr pukul 12 pagi 25hb tu sampai pukul 8mlm mcm tu , keje gua berkurung dlm bilik , siapkan lagu , study mcm mana nak shoot wedding outdoor . freecall ? ngahaha handphone gua awal awal lagi gua dah campak entah kemana . org 1st wish yek ? ADAR . hehe . kt fb , kt phone . org 1st wish aku otp sebelum gua sempat campak hp tu , SARAH AYUNI , kawan baik gua yg stay kelantan . thx babe , evendo aku tolak hasrat kau nak nyanyi lagu harijadi kat aku . aku bukan hape , takut telinga aku berdarah je nanti . hikhok xD

    oh btw ni screenshot dr blog nadd . hee . kenal dia beberapa hari je sebelum birthday aku . tu pun through fb , tautau dia dah buat entry spesel utk birthday aku . hee thx nadd ! dia panggil aku abg azim . hee . baru nak ngorat dah kena buat adik . hee .


    so ni entry dari nur afifah , hee dia buat entry utk birthday aku . kenal tak rapat pun . maybe tu 1st time tegur rasanya . so dpt tau dia ni pun blogger , sini link dia http://fyfahsyahirah.blogspot.com . blog dia comel mcm orangnya . hee thx a lot afifah sbb buat entry ni . act aku main main je suruh dia buat . hikhik

    nyway , thx kepada semua yg wish birthday aku . kat facebook dekat 400 rasanya . 400 daripada 2000 friendlist . demmit --' kat phone , thx a lot . tp sorry doo aku tak call sape sape pun on my birthday . malas ! gua pegang phone pun dah malas ! gua ditipu ! hahahaha gua cuma boleh gelak je skrg . hee . 

    with luv , ADIOS ^^

    kalau suka entry ni , like laaaa . hikhok xD

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    5 comments:

    1. azim marcello said...:

      terima kasih nadzirah :)

    1. fyfah said...:

      Correction,nur afifah --> afifah *pfttt ! Lapanbelasss tahun sudaaa . Trillion of thanks Azim ! nak G-shock purple thu >< !

    1. misz nad said...:

      hepi bufday >.<'

    1. KN28 said...:

      hap-bee birthday! =)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...