• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    lemah

    8.5.11
    aigoo ,. assalamuaikum korang korang . ada lagi ke org yg baca blog aku ni ? lately entri aku semakin tak bermakna . adehh mengapa ? jangan tanya ah . aku pun taktau kenapa . kalau terus terusan macam ni , nampaknya tak lama lagi aku delete ah blog ni . no offense .


    yeah , kenapa aku jealous gila hah ? aigoo , cannot ah cani . terus mood aku down gila gila . aku taknok ah kalau.. haish takleh takleh ! aku sayang dia . ok be strong azim . kau boleh ! #monolog sendirian :')




    aku terkenal sebagai seorang yg sentiasa ceria , happy-go-lucky . kalau kat depan orang , aku susah nak tunjukkan yg aku ni sedih . aku ni boleh dikategorikan sebagai badut ah . tahu badut tu hape ? jenis yg happy , ceria , suka gembirakan orang . susah kan korang nak tengok badut sedih ? tp sekarang 'badut' ni sedang bersedih . yes bersedih . pandaii . 'badut' ni pandai ceriakan orang , pandai buat orang happy , tp tak mampu utk ceriakan diri sendiri kalau dah terlampau sedih mcm ni . 


    tolong maafkan aku kalau aku terlalu cemburu dgn korang . maafkan aku sebab aku sendiri tak boleh kawal perasaan tu . aku dah terlalu sayang kat dia . aku dah anggap dia mcm sebahagian dari hidup aku . 


    maafkan aku..


    aku masih bisa tersenyum , jangan risau :)
    THE SAD CLOWN ..

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...