• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    penattt

    29.5.11
    assalamualikum , hey there fellas . agak lama aku tak update blog kan ? i mean entry dgn style aku sendiri ceng dedulu . sori laa , aku demam doo . mintak maaf kpd mereka yg sentiasa menanti entry baru aku . hee :')




    penat lahh . tak larat doo mcm ni . haishh . ni ha taruk gambaq aku satu , kot lah ada yg rindu kan cewahh . aku dah berambut baru . sudah pendek . cewahh . hihi so kpd awek awek yg bercita cita nak ngorat aku , hangpa boleh ah start masuk meminang aku ye ? dtg rumah aku ambik tender couple . hikhok .


    em tu je laa , tak larat ah . banyak lagi keje nak dibuat ni . kalian , doakan aku cepat sihat ye ye ? hihi tayunk korang muahmuah ! ^^v


    malam karang aku try update entry sepanjang sungai nil yek ? 


    with luv , ADIOS ^^

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    2 comments:

    1. Akeyla Frr . said...:

      Heeee :D
      May Allah sihatkan awak XD
      Hihi .

    1. azim marcello said...:

      aminn . tqvm akeyla :)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...