• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    i'm back + photoshoot outdoor

    13.6.11
    hello there world . woahh dah lama gilaa aku tak update blog kan ? ada laa dkt seminggu lebih . mesti korang rindu kat aku kan kan ? alalala kesiann meh sini nak cium pipi sikit . ehem yg perempuan je okengg ? yg laki tak payah ngengade nak kiss segala . aku masih berada di jalan yg benar . ecceh tak gay tu berada di jalan yg benar , cium perempuan tu jalan yg benar ahh ? meh sini nak hantuk kepala masing masing kat dinding . dalam kiraan 3 , sama sama hantuk kepala okengg ? 1 , 2 , tigaaa go go pecahkan kepalaaaa ! 


    seminggu lebih tak update blog mana aku pi ? yaaa agak sedih jugakk laaa sbb aku lama tak update blog . sebabnya sebelum ni setiap hari mesti update dalam 1-2 entry . tp alhamdulillah , lepas seminggu , check kat stats , setiap hari ada jee yg usha blog aku . evendo tak update pun , sehari dpt dlm 50++ viewers . thankss :D


    seminggu bz , buat koje . alhamdulillah rezeki banyak masuk . banyak job shoot wedding , birthday party , outdoor personal . ekceli ai wan tu tel de teruth lah kan , ai ekceli takde niat pun nak sampai ke tahap mcm ni ambik job shoot segala . serious doo . niat aku pakai kamera ni pun nak fulfill my passion , aku suka seni . don't capture an arts , i create them . hehe best kann tagline baru aku . muahaha . so kali ni nak update pic jee . shoot birthday party cousin aku bazil yg baru cukup 1 tahun . happy birthday dude . nanti dah besar jadi hensem mcm abg sedare kau ni okengg ? hikhok xD












    taruk sikit jee , berdarah lee kot aku nak 200++ pic outdoor tadi . aigooo . hehe guna lens baru nikkor 70-300mm . mmg best ! sumpah best gilaaa ! dalam wishlist lepas ni nak ambik 50mm pulokkk . ha plus yongnuo speedlight . aku tak kaya nak pakai nikon sb flashlight segala . yg murah sudahh . hehe




    sweet tak kami ? hehehe dah diam diam ! aku tau korang jeles . ngahahaha nama dia aisyah . dia aisyah . sebelah aisyah tu ajim . sape nak kenal dgn ajim tu boleh laaa send no korang kat afimstudios@gmail.com . hahaha sumpah poyo . okbai --'


    like entry ni ? tekan laa button like kat bawah naa . sayang korang muahmuah . hikhok babai :)
    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    1 comments:

    1. puteraduyong said...:

      nice shoot for the kids... cantik...

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...