• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    mencuba untuk terus 'tersenyum'

    1.6.11
    hello there fellas . ehem . hihihi . 



    ehehe , ni gambar passport baru saya . 
    rambut saya pendek ? oh tidak . hanya nampak pendek .
    bersusah payah saya tarik rambut tu ke belakang semata mata utk menampakkan ianya kelihatan pendek .
    ini kerana dalam permohonan politeknik , mereka menginginkan gambar passport yg mana rambut itu pendek .
    dan rambut saya ketika ini amatlah panjang menutupi muka . ekceli bukan lah tutup muka . lepas hidung lah jugak .

    namun bukan itu sebenarnya yg ingin saya katakan pada entri kali ini .

    pada gambar itu kelihatan saya sedang tersenyum .
    saya tersenyum ?
    yes memang saya tersenyum .

    saya tersenyum kerana apa ? 
    yg pastinya bukan kerana bahagia . ini kerana keadaan saya tatkala ini amatlah menyedihkan .
    weh bukan lah aku sakit eksiden ke hape .
    hati ni sakit :)

    saya tersenyum kerana dipaksa , dipaksa oleh jurugambar itu ,
    yg mana flash diffuser beliau hanya menggunakan tisu . ya tisu .
    #apa ke miskin gila nak buat diffuser pakai tisu --'

    itulah hakikatnya , 
    saya tersenyum kerana terpaksa .
    dalam keadaan yg sekarang ini , agak sukar utk saya tersenyum dgn gembira seperti dahulu .

    kau ! ye kau lah weh !
    err no komen . sebab kau aku tak bahagia sekarang .
    aku tak salahkan kau .

    kau pernah kata kat aku yg kau dah benci aku .
    dan kau pernah berkata terpulang kat aku samada utk benci kau atau tak .
    dan sekarang aku tengah men'decide' kan samada nak benci kau atau sebaliknya .
    mungkin ya dan mungkin tidak .
    kita tunggu di entry seterusnya .
    hingga saat itu , teruskan berbahagia .
    aku bukan jenis pendendam , tp bila sky loses their mind ,
    aku juga akan berubah .

    hahaha ceng emo je kan entry kali ni , hikhok . aku taip ni sesuka je , anda terasa ? padan muka . hihihi
    suka entry ni ? like banyak banyak tau tau xD

    with love , ADIOS ^^

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    0 comments:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...