• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    saya sudah ada gf !

    1.6.11
    hi hi korang . hee rindu tak kat aku ? rindu ? alolo baru tak sampai sehari ni dah rindu , gila ke hape . ahahaha . ehem best tak background music blog ni ? waa sedih kan kan ? jgn cakap korang laa , aku menangis siap takung air mata ni dekat 5 baldi lagi doo . cadang ingat nak takung guna tempayan , tp jirang tak bagi pinjam . bengong --'


    woahhh dah takde idea nak post entry baru laa . ececeh konon je takde idea kan kan --' ha tu laa , korang kalau ada topic best yg konon nak aku buat , korang luahkan je isi hati korang yg korang ni suka kat aku . ngahahaha taktak mati aku kena sepak dgn bf korang satgi , yek ahh masing masing dah berbahagia dgn pasangan tercinta kan kan . aku je yg masih lagi jadi duda pujaan . dah 5 bulann wehh -.-








    sori kawan kawan , evendo dia buat mekap mcm tu , dia bukan kucing . dia musang . hahahaha musang ekor beruk . hikhokhikhok . ahh sudah mati aku kena belasah dgn amim ni nanti . hee ok taktak ! xD


    ini amim . tu je . okbai terima kasih kerana baca blog golongan marhaen seperti aku ni . nghahahaha taktak ! ahh mampus ah amim ni serbu rumah aku satgi sebab entry pasal dia pendek sangat . 


    hmm ok , nama dia amim . nama penuh syamim syahirah . sorry seems to be the hardest words lah kalau salah ye dik oi . panggil je diaa musang jadian . dia suka orang panggil macam tu . ahahaha taktak . panggil je dia ni 'amim' . amim dan ajim . woooo sesuai sesuai ! tokk mai sini kahwinkan kami cepat ! saya tak sabar dah ni . wehooo woo jangan fikir lain weh . mesti korang fikir ehemehem kan ? no no ni semua otak nak kena sumbat dalam mesin basuh fill dgn clorox ni . hahaha dia ni dah ada mr right lahhh . kan kan beruk ? semoga berbahagia ok amim . jaga dia baik baik . hee xD


    amim ni muda lagi , kecik lagi , kanak kanak riang . misai pun tak tumbuh lagi , apatah lagi janggut . ahahaha taktak . amim ni perempuan sejati ohh . asli punyaa . bukan orang asli laa --' amim ni form 2 kot , entah . mmg muda laa . err tp gaya dah mcm wanita berusia . elele kau takpayah nak kelam kabut cari safi rania gold 64k emas karat laa amim . muka tu dah penuh kedut . hikhok . amim ni stay banting , selangor . tak jauh pun dgn tempat aku . dlm sejam lebih je perjalanan . memang aku nak pi jumpa dia lah kan . sebab apa ? 1st sekali aku jumpa je dia , aku nak tarik tangan dia , ikat kaki tangan dia , lepas tu humban dia masuk lombong . baru aku puas ! ngahahaha . ekceli ai takde lah kejam macam tu ok . ai ni baik laa nyahh . auwww geliww dowhhh --' jumpa je dia , aku nak simbah asid kat muka . maklum laa , stok bekalan asid dari filipina baru sampai semalam . jangan tanya mcm mana aku dapat asid tu . aku kan dulu bekas tunang si MARIMAR tu . so no wonder lahh . marimar ! awhhh xD


    ahh taktau dah nak cite apa pasal amim ni . baru je pun kenal dia . ekceli takde ah baru pun . start rapat masa harijadi aku , mula dari wish birthday lepas tu dia start merapu meraban segala . aku pun bosan takde nak buat hape , layan jek ahh budak kecik ni . hihi . tp dia ni comel ohh ! kau diam amim ! jgn nak bangga , memang aku sumbat muncung m16 ni dalam mulut kat satgi . ehem dia ni baik laa . setiap malam selalu ahh wall aku , sebab aku takleh wall dia kat facebook . bangang pi private wall --' so komen laa merapu segala . lepas tu kalau aku kutuk dia sikit , terus delete wall tu , lepas tu cakap terdelete . ohh diri ini terasa bangang ! eh eh silap . diri ini terasa bengang ! ;D 


    ok amim , setel dahh . ajim dah siapkan entry utk amim . so next , amim kena buat blog , buat entry pasal ajim . hehe . sayang kau amim . preng poreber en eber ok ? hikhokhikhok xD


    title entry nak gempak je kan , awek kat luar sana dah meraung konon aku ada awek . hahahahahaha aku single jeng jeng :)


    with luv , ADIOS ^^

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    9 comments:

    1. cx's said...:

      haha lawak la entry hang ni. huhu. entry kedua anda yang saya bace. =) i'm here

    1. azim marcello said...:

      cx : haha manada lawak lerw . terimakasih kerana singgah ye ? ^^

    1. eqa_lovely said...:

      wah~ieiem da d awex..huhuhu....cOmel awex..huhu..dax f2??mde ny..huhu..

    1. azim marcello said...:

      eqa : tskk baca laa sampai habis 'aku masih single' . aiyee --'

    1. daten syida syamer said...:

      berdekah aq bce entry kw <3

    1. P3♂C€M♀$T€®_ZA8™ said...: This comment has been removed by the author.
    1. P3♂C€M♀$T€®_ZA8™ said...:

      tak malu e mgaku tu awek kau ? prasan gila laa kau weh .

    1. azim marcello said...:

      ni peacemaster kejadah nama hang , nama pun mcm paria dah aku tengok . tak reti eja elok-2? so what? kira mcm 100 org, hang sorang dok protes mcm org bodoh. salam takdak apa takdak. perasan tak perasan ada kaitan dgn kau? tak baca sampai habis ke aku ckp dia dah ada bf. hang baru belajaq nak join blog jgn nak dok buat kalut laa, kami blogger mesti nak bubuh tajuk yg best boleh tarik org nak baca . bengong -.-

    1. * Aiman Qistina Balqis * said...:

      ghahahahaha . best doo . entry relese tension ! :D

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...