• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    hahahaha ahaha hah --'

    14.7.11
    hi hello , assalamualaikum . hihik . hari ni taknak cite pepanjang . usha gambaq kt bawah ni yee . 




    ai taktau nak cakap hape . tadi bukak ah facebook , then kt sidebar tepi tu ada laa tulis 'people you may know' kan kan . then saje ah tengok , tetiba ada account cani . perempuan pulak tu . taktau ah maybe kot ni fake , laki punya account ke kan . nickname fb dia dah cukup utk buat aku gelak berterusan dari tadi sampai sekarang . teringat kat maharaja lawak masa sepah buat lawak pasal ustazah tu 'MANISNYA KURMA INI' . yg ni pulak versi lain , 'SEMASAM BONTOT' . adoi laa tolong ahh jgn buat aku tersiksa cani , penat dah nak gelak . haihhh --'
    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    2 comments:

    1. Atiah Zainal said...:

      ini macam punya orang pun ade ek? FAKE tu.

    1. azim marcello said...:

      atiah : haha mana lah nak tau kan . hihihi xD

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...