• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    my ideal type of girl :')

    8.7.11
    hello there . its been a lot time since my last post isn't it ? so how are you ? alhamdulillah hope all of you always in the pink of health . the reason i'm typing is entry is because i'm pretty sure that most of you are totally curious about what kind of girl that i would love to make her as my girlfriend . lets make all of us obvious about all those types okengg ? -.- muehehe okengg ceng bangang ayat english terabur jadah haromm puihh puihh kebabomm . dah macam buat report english pulekk rasa diriku ini . waiyaa . eh hari tu ah kan kan , ekceli bukan hari tu laa . dekat 2 bulan lepas lerw --' ha aku buat report english woo . utk manager kfc bidor . ekceli manager kepsi tu member gua jugakk , so wa buat ahh 2 report dia , setiap satu 1200 perkataan . (-_-'') berlagak lerw ni muehehe dah dah ! 


    okengg , hari tu aku cite pasal perkara yg aku akan buat if aku ada gf nanti kan kan ? tp masalahnya bilaa aku nak ada gf nii ?! *taip awek single online kat google* . muahaha aje ceng desperate je gayanya . tak laa , kot ada gf nanti , aku jaga bebaik , kot takde lagi , biaq jek ah dulu single mcm sekarang kan kan :') kali ni nak cite detail girl macam mana yg jadi idaman aku . cewahh dah mcm artis pulekk kot ada idaman segala . ok start now -..-


    1 - feminine and cute :) - err , yeah ekceli cute tu takde laa penting sgt . tu jatuh kt tempat kedua . tp feminine , yes i'm hoping for that kind of girl . penuh ciri ciri kewanitaan cewahhh ;D

    2 - doesn't like to lie - serius aku tak suka girl yg menipu tipu tipu segala ni . mcm contoh ah , cakap sayang segala , tp hakikatnya tak pun . maybe ah korang ckp 'its okay laa tipu mende kecik je' . but in the future maybe mende besaq pulak kan ? who knows 

    3 - a girl who loves their parents - penting jugak niii *aje sume penting , mana satu ni --'* kalau dia takboleh nak syg mak ayah dia , acane dia nak syg aku kan kan ? muehehehe ;D

    4 - love kids - yupp , sebabnya aku ni jenis yg suka budak . dari aku budak budak , sampai laa dah jadi besaq cani , aku sentiasa rapat dgn budak budak . ai lap kids yu know ahh ? hihihi

    5 - pure and honest - being honest is the most good thing ever , betul tak ? no need nak sembunyi sorok rahsia celah ketiak peha kangkang segala laa . 

    6 - understand me and support what i'm doing - err acane nak explain ehh ? faham sendiri boleh kan kan ? tak laa , mcm kot aku dlm saat genting pecah kepala mengerah peluh dalam masalah segala , dia boleh faham keadaan aku , boleh support aku . hihi 

    7 - knows how to take care of herself - coz i won't be able to always being by her side kan ? by that she should know on how to take of herself :')

    8 - earnest , kind-hearted and humorous - err banyak ni haa -..- earnest , kind-hearted tu basic lah kan . humorous , i'm expecting that type of girl . who i can make a joke with . comeon laa , korang nak ke dok kaku serius takde gurau segala ? betul tak ? muehehe . weii , i'm telling the truth xD

    9 - have a good manners - kelakuan yg baik , peribadi yg baik . awhh really i can't wait to see a girl with this type ! xD

    10 - carefully considerate girl who i can also feel like i have a friendship with - faham keadaan aku ni haa , lepaih tu boleh jugak share problem without any curiousity lahh kan , sama mcm kita share masalah dgn kawan baik kita :')

    11- always take care of me :) - masak utk aku , selimutkan utk aku masa tidoq , basuh baju aku , gosok baju aku . err japjap , dah macam orang gaji je gayanya tu --' muahaha taktak . dia mcm ambik berat pasal aku lahh . tell you the truth , ekceli laki ni suka kalau perempuan ambik berat pasal diorang . tak tipu doo , ce tanya ahh mana mana laki pun . kot ada yg ckp tak tu , ego tinggi tahap melampau lerw . hikhik 

    12 - wearing a spectacles 
    habaq mai jujoq kat aku , ni comei ke tak pakai spek segala ? COMEL doooooo ! muehehe , bukan laa nak harap dapat yg rabun kepe , tp aku just suka tengok girl yg pakai spek . lagipun pakai spek sekarang dah mcm TREND kan ? 


    13 -  childish - ekceli not really too childish laa . just mcm bila dgn aku , she knows to act childish to change the atmosphere to a happy one . evendo she's matured , she knows when to act like a childish . tipu laa kalau korang ckp tak suka yg childish ni . tp jangan ah lebih sgt kebudak-budakannya , tu gedik . lempang ni kang makan dia . sikit sikit sudehhh . 


    whoah 13 ciri ciri tu , i shouldn't hv expecting too much kan ? haha . ekceli tak dapat semua ciri ciri tu pun takpe , tak kisah pun . yg kat atas semua ni just yg aku suka laa . tp kalau dapat yg ada semua ni , sumpah best kot . muahahaha . gilaa gilaaa -..-


    love is not just about heart , its represents all between a couple - AM 2011


    like reramai mehh , nanti dapat pahala . hehe

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    7 comments:

    1. hanny said...:

      dah agak .. mmg nak yg bercermin mata . bru sepadan .. <3 <3 . spe spe gadess yang ad ciriciri seperti berikut , sila lahh daftar . cian abg azim dok tunggu lamaa niehh !

    1. azim marcello said...:

      haha , am not really hoping too much . wehee . terimakasih hanny :')

    1. hanny said...:

      haha . samasama !

    1. Atiah Zainal said...:

      saya pakai spek ni. hahaha. taknak try ke? heee~ #peace#

    1. azim marcello said...:

      atiah : err haha insyaAllah hahaha :P peace ! ^^v

    1. adeeb khairudin said...:

      wakaka. nak pompuan comey2 luar dan dalam j tgok gaye. wee. tapi part rabun uh nak gelak. haha. follow sini ^^

    1. azim marcello said...:

      haha , tak berharap sgt pun :P err bukan ah rabun , cuma suka tengok yg pakai spek , takdepower pun tkpe xD

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...