• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    things i will do towards my future gf :')

    5.7.11
    hello there . ary niew itew nuck gediks gediks ikit moleh tuck ? moleh kan kan ? wehee tayunk kowang cume arhhh ! *hulur pisau sorang satu kt korang* ramai ramai cucuk perut aku guna pisau tu cepat ! sebelum setan gedik ni makin lama hasut aku taip gedik auww auww jadah segala ni --'


    ehem hari ni kan kan , aku nak story mory morning glory pori pori pasal perkara yg aku akan buat if aku ada awek nanti . muehehe aje gaya dah mcm gedik gila oink oink ahhh ! demmit -..- sorry ah , dah dekat 6 bulan jadi duda anak empat ni takde sape nak aku sweet sweet dgn kan kan . pity me . ohh dayum --' err sebelum aku terus merepek , shall we start now ? :)


    hokayhh , those are the things that i'll do towards my future girlfriend , err perlu tambah 's' tak kat belakang 'girlfriend' tu ? muahaha ok taktak alala gurau jek ah . sebat guna tali pinggang keledar tau ah . hmm jangan gelak ehh hikhokhikhok muahaha aku yg taktahan gelak nak taip entry ni . so so jiwang --'




    - i'll be a humorous type : yes i will . sebab dalam relationship , takkan nak jiwang or serious je memanjang kan ? atleast kena jugak gurau gurau segala . yes i'll put a lot of effort on that . hope so ... --'


    - i'll carry her handbag whenever we go out  - muehehe , tapi kalau gf aku nanti handbag dia kaler pink acane ? jambuuuuuuu -..- 


    - i'll walk on the road side to protect her - ehem sape nak gf diorang kena langgar kereta ke motor ke hape kan . i'm not hoping for any bad things , but we will feel much better kalau dpt sacrifice utk org yg kita sayang kan ? :')


    - i'll get a cover to keep herself warm - alala sanggup ke korang tengok gf korang kesejukan ? tak kan ? haa so do i . get a cover , selimutkan badan dia bagi dia rasa ceng suam suam sikit . hihihi ^^v


    -  i'll sing her favourite song - wehee , boleh ke ni ekk ? bolehh kot . muehehe tp make sure jgn ahh lagu lagu yg hardcore screamo segala . lagu senang sudahh . kot nak jiwang tp senang , lagu barney and friends lahh . muehehe ;D


    i'll peel a fruit for her - takkan nak bagi gf makan buah-buahan sekali dgn kulit kot . haha :P


    - i'll give her a piggyback ride whenever she feel tired walking - ehem , tp make sure laa berat si gf tu tak lebih dari berat aku yg keding ni . hihihi oktaktak . gurau jee , for sure ah i'll give her a piggyback ride , comel doo . muahahaha :P


    - i'll try to be a protective bf - i would protect her from any bad things :')


    - i'll cook her favourite food - yahh , ekceli aku reti ahh jugak masak , tp setakat mihun sup , spaghetti , nasi goreng tu bolehh ah . aigoo , i should learn more . nanti boleh masakkan utk dia . err sape dia tu entoh ahh --'


    - i'll try to keep on being by her side - even hakikatnya takkan boleh all the time being by her side , i'll try my best to keep on being in her heart :')


    aigoo , dgn yg sebelum ni , aku tak dapat buat semua ni . so i'm hoping i could do all those things towards my future gf . if god willing :')


    Love is all about telling the other a thousand stories with only a smile - AM 2011 

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    21 comments:

    1. hanny said...:

      alolo ! so sweet laaa ! lau da jpe , cnfrm jadyy jeles !

    1. azim marcello said...:

      hanny ; hihi , kot laa jumpe kan kan ;D

    1. meaw said...:

      aiyamakkkkkkkkk! sweet gila,hehe.... kita pon nak laki yang gitu gak,tak suka manjang serius..huhu.... oh mr.right,di manakah kau,haha *mereng


      p/s:dah g tido sana,haha...nite..krohhhhhhhhhhh :P

    1. azim marcello said...:

      meaw : haha alaa sabar yee . you'll find your mr right , just keep on waiting . so do i :')

    1. nurulsyaheera :) said...:

      atotototo sweeett gila. nak jugak cmni boleh? haha okbai --'

    1. hanny said...:

      doakan u jpe cpt cpt ! btw , so gedixs frst perenggan ! GAGAGA !

    1. azim marcello said...:

      syaheera : haha boleh lahh kot . meh meh sini :P hikhik ;D

    1. azim marcello said...:

      hanny : aminn , terimakasih . hihi jgn ah tegur , ai mmg gewdiks muahaha

    1. hanny said...:

      HAHA .sajee tegurr . nasib saya kat cc . lau kat uma , dah bergolek golek jatuh tangga ketawa ! ^^

    1. azim marcello said...:

      hanny : uihh pepagi buta pi cc ni ? balik awal laa , jaga diri tu ye . hati hati :')

    1. hanny said...:

      saya tak sekaya anda :) okkay boss ! uma ta jauh mn pun . belakang cc niey jugak ! 10 tapak sampay laa . kalo langkah besar ! (pagypagy dah mengarut !)

    1. azim marcello said...:

      hanny : apa pulak kaya nii --' haa yelaa , jaga diri ye . got to sleep first . nite :')

    1. hanny said...:

      ^^ . okay . i'll . nyte . :')

    1. tiraa said...:

      alaaa sweetnya, your future gf tu gila lucky lah kan kan :D

    1. miss dynda said...:

      alah sweetnye...hohoh btw nice blog la, follow u! ^^

    1. azim marcello said...:

      tiraa : haha insyaAllah . hope i'll be able to do all those things :)

    1. azim marcello said...:

      miss dynda : elele , haha terimakasih dynda :')

    1. Rafidah Farhana said...:

      seriously sweet!
      Igtkan dah tak wujud lelaki sweet macam ni. :P

    1. azim marcello said...:

      rafidah : i'm not a sweet type of guy . i'm just saying what i've intended to do all this time :)

    1. Binot Kecik said...:

      Alolololoo, sweet petala kelapanpulohenam ;)

    1. azim marcello said...:

      binot : amboi sampai kuaq petala segala tu haha

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...