• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    Tips dan cara cara utk menjadi femes

    9.9.11
    assalamualaikum holla holiauuu . sori ler aku dah lama tak menghupdet blog tercinta tanah tumpah air mani ku , err pahal tetiba air mani . k tak tak . kot dikira balik since post aku yg last sekali before raya tu , dah dekat 17 hari aku tak hapdet blog ni . readers tetap blog ni mcm kawan kawan aku sendiri , kt twitter tu ada yg dah tanya bila aku nak update blog . maka dgn penuh konfiden diselangi dgn air peluh meleleh di pipi jua muka horny , aku mengatakan 'tunggu cukup 30 hari baru aku hapdet' . anyonyo tiannyeww kowang puii . okeh entry pasal raya skip dulu , kali ni entry tips tips giteww haa :>

    *******************************
    okeh walaupun aku hapdet entry ni pasal tips tips utk menjadi hot , tp tak lah bermakna aku juga turut hot sama . oh no bebeh , mak lebih rela hidup low profile gini hokayss uolls *ludah kahak hijo* aku orang biasa jee maa . tak teringin pun jadi hot ni cehcewahh katakau . ini berdasarkan pemerhatian aku lah ye . main main je pun , jangan ambik serious okeh ? peace ^^v



    - Berkawan dgn budak budak HOT : okeh sekarang ni kat fesbuk tudiaa kemain berlambak retis hot tu , sekali post status or apa apa mende lah kan , tudiaa berduyun duyun datang like + komen , nak jadi hot jugak lah katakan . aku kawan dgn budak HOT bhai , kau hado ? non hadoo *tumit melekat kat dahi*


    - Try tackle budak HOT : okeh dalam konteks ni , tackle tu kira macam try jek ah nak ngorat awek ni . kalau diterima tu alhamdulillah laa , kalau kena reject , ambik kau pakat kena kutuk dek kipas-susah-mati si pemes ni . tak sedar diri lah , cermin muka sendiri dulu lah . biasa tu bro , watlek watchill watpeace , hv a break hv a kitkat . tp kan sedar tak , sebelum si bf ni couple dgn si gf yg hot ni , dia post status pun ada laa seketul dua yg like . tp bila dah je couple , kemain berjuta like dgn komen , friendlist dari 1000 naik terus 4000 org add . sebab apa ? sebab org nak stalk . akui je laaa -,-

    - Buat statement berani mati : statement acane ? haa korang try ah buat entry kt blog mcm adinda milano evans tu . mau tak pemes satu dunia kenal kau , siap trending worldwide lagi kt twitter . hamagad . tp korang boleh ah tukar buat statement mcm start hisap ganja masa umur 8 bulan ke , sukati lah . malu tanggung sendiri x)



    - Pegi ujibakat program realiti : walaupun anda tahu anda tidak mempunyai suara yg lunak , pergi sahaja wahai kawanku . nak lagi best time audition tu kau rambut sikat tepi , buat muka innocent , seluar paras dada lepas tu menari lagu party rock anthem by LMFAO . evendo tak layak masuk program realiti tu pun , habis je audition tu dah konpom konpom korang jadi pemes satu malaysia sebab berjaya malukan diri sendiri dan mak bapak melalui rancangan yg disiarkan di televisyen . eberdey i'm shappeling .

    - Profile picture facebook : yahh ini yg paling penting untuk membuatkan kita pemes dan hot . cara caranya mudah je , pegang kamera dgn tangan kanan , halakan lens kamera itu ke arah anda . pakai baju nampak lurah keramat londeh tu , buat muncung itik , kalau boleh lidah terjelir gaya mintak disimbah asid . snap dan buat profile picture anda . lepas tu jangan terkejut oh pak hang kalau ada laki laki gatal dan para dato' noty inbox number kt facebook korang . kan dah pemes , dapat sugardaddy .



    - Buat vid dedication : okeh kenal aziz hazmi ? tak kenal pi mampuih kt hang , sapa suruh ketinggalan zaman sangat . okeh aziz hazmi ni nak dikatakan macam lelaki idaman malaya gitu . haha serius ni gegirl semua cakap mcm tu kat dia , sebab apa ? usha vid vid dia buat utk girl yg dia suka . and yeah dia ni bagus ah , serious aku cakap sebab dia bukan femes sebab paras rupa or apa publisiti murahan yg lain , tp popular sebab hasil kerja dia . mmg salute kat lu bro *thumbs up mcm dr rozmey dah ni* 


    err tu jelah kot , next time kot ada lagi , aku sambung naa ? sori ah agak kekok lama tak menaip kat blog ni . ketara sangat ke aku ni ? hahaha kbai selamat hari raya semuaaaa :)


    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    10 comments:

    1. Bro Framestone said...:

      tambah je lagi...

      buat anda jadi penjenayah paling dikehendaki... sure femes sampai oversea huhuhu

      susah jd femes nie...

      bro maybe bulan depan kot ade interview dekat tv.. macam malas nk pergi je...

    1. azim marcello said...:

      haha bahaya sgt tu bro , nanti kena serang dek kipas susah mati si pemes ni :>

      ehem pergi je bro , evendo femes pun , stay jadi humble mcm sekarang . ramai org suka .

      go go ! :>

    1. gEe said...:

      hehehh.. sy nk jd hot!

    1. azim marcello said...:

      gee : haha silakan gee . go go ! :)

    1. azim marcello said...:

      amboi paris hilton dtg mai komen sini . ehem hehehe

    1. A'AN BARNEY said...:

      kinda nice tips :))

    1. Putry Julianty said...:

      hahaaha,,,sumpah..tips.y gila bener..

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...