• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    a vlog for a special person

    2.10.11
    ehem assalamualaikum . okeh title gempak je special segala . nak tahu pebende ? usha vlog kt bawah ni :-




    okeh, senanye tu vlog wish birthday kat member aku sorang ni . kira special person jugak lah kan, tak pernah aku buat vlog utk wish birthday orang . hahaha . ekceli Aqilah Ibrahim ni aku pena jumpa sekali je, masa kt bidor perak . time tu buat donno je nyombong dgn aku , sekarang baru rapat . muehehe . takde maknanya 'special' mcm ada antara korang fikir gf kepe ye . still takde yg special kt hati aku ni, giteww . sape lah nak kt aku ni , aku bukan reti nak jiwang romantik segala pun . jujur habis aku noks -.-

    to Qiqi :- happy belated birthday yg ke -18 tahun . sori laa lambat update entry ni , bz sikit maa . tp vlog tu record 1hb 10 2011 okeh, masa harijadi qiqi. hehe . 
    wish you a happy belated birthday . hope semakin maju dimasa depan, goodluck for stpm . yg penting , kat mana pun kita berada , kt atas or bawah, jgn pernah lupa tuhan okeh ? jgn lupa mak ayah . cewah dah mcm pesan seorang abg kepada adik yg tercinta . giteww. 
    HAPPY BELATED BIRTHDAY !

    sape nak aku buat vlog utk birthday dia nanti , boleh roger roger kat aku ye. hahaha kemain --' 

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    0 comments:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...