• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    Re-build

    23.3.12
    hello there readers, followers, blahblahblah.. first of all, its been a long time since my last entry aite? err wait. entry sebelum i pun ayat cenggitu jugak. dah kenapa haa -.- 

    1st nak gtau, sekarang ni tengah musim final exam, gua busy study dengan niat dapat membawa segulung sijil anugerah dekan yg menjadi harapan ibubapa yg menggunung tingginya. nampak tak kat situ betapa murninya hati seorang anak ini sanggup berkorban masa dan usaha demi utk melihat ibubapanya mengukirkan senyuman diwajah mereka. able? 

    2nd, lately kepala asyik serabut. kemain banyak masalah bertimbun timbun menimpa diriku yg keding tapi comel ini. pening fikir pasal exam, fikir pasal life, tambah lagi pening, kena fikir masalah orang lain. kau buat salah, aku pulak yg beriya kena fikir utk kau. jadah apa weh! like seriously, aku sangat tak faham dengan golongan golongan bajet hebat ni yang mana, bila diorang yg buat salah, but i'm the one that should make the conversation between us alive. serious tak faham. patutnya you're the one who should put an effort. not the 'mangsa', faham? ramai sangat dah aku tengok orang yg macam ni. tak terlepas, kawan aku sendiri. serious.

    3rd, life aku sebagai part 1 uitm melaka akan tamat pada 28hb mac ni as my last paper mass media pada tarikh tu lah haa. then starting from that date, akan bercuti lah kami warga uitm melaka selama 2 bulan. eksaited? sikit pun tak. sungguh ni. aku lebih memikirkan tarikh 31hb mac ni. i don't even know if i'm ready. even just trying to imagine, already make me cries. 

    perasaan? ibarat penjenayah yg menanti masa untuk dihukum gantung sampai mati.

    and yeah, it hurts..

    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    1 comments:

    1. Cik tikah said...:

      erm.. x jadi masalah pun semua tuh. cuba chill sikit. hehe.. :)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...