• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    Teaser next video

    20.5.12
    Hai semorang. Sorry lama tak update blog. Currently quite busy dgn pelbagai kerja. Ekceli keje kat 7 eleven sehari pehtu hari kedua aku resign wakaka keje bosan buatapa aku keje lelama kan kan? 


    So entry pendek je, aku nak tunjuk teaser for my next video. Ah gitcheww after one year, aku kembali dgn video baru dan idea yg segar bugar ibarat mawar yg sedang mekar. Ah gitcheww lagi. InsyaAllah kalau dapat sambutan ramai, aku upload video tu. Kalau tak, harapan jelah hahaha kbai! 




    One of the scene dalam video tu. Aku kena langgar weh. Langgar bebetul haha kbai! 
    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    0 comments:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...