• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    Hoi hoi hoi

    12.6.13
    Hai. Amboui lamanya aku tak update blog ye. Sebulan lebih juga lah kan. Nak menaip entri ni pun bukan main lagi doploh kali pikior. Serabut juga fikiran abang ni memikiorkan sama ada nak update entri baru ataupun tidak. Serabut teramat dah macam perdana menteri memikiorkan masalah negara. Acewah.

    So sekarang dah start semester baru. Dan aku pun dah masuk semester yang ke-empat di uitm melaka a.k.a Lendu berhantu. Amboui. By the way, tahniah kepada mereka yang berjaya di interview masscom dan kini bergelar siswa di uitm melaka. Kalau jumpa abang, tegur-tegur lah ye. Jangan risau, abang tak makan orang. Cuma abang berbesor hati kalau korang belanja abang makan. Apa ada hal junior belanja senior makan ye dok? Ecceh junior kateko.

    So itu sahaja dari abang buat masa ini. Abang semakin okwed dan nebes setiap kali menaip di entri ini. Debor-debor je rasanya. Risau juga abang. Kot kot abang ni ada saka ke apa kan takboleh mengadap blog. Nanti abang ada idea, abang update blog taklama lagi. Taklama lagi tu maksudnya mungkin dalam sebulan lebih lagi lah kot. Peduli apa abang. Kessah? Kbai.

    Adios.
    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    0 comments:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...