• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Followers

    Babi

    15.2.14
    Hai. Lamanya tak update blog lamanya lamanya lamanyaaaa. Dah dekat 4 bulan juga aku tak update blog ni. Kalau lah blog ni diumpamakan sebagai seorang binatang, nescaya mati mereput lah binatang tersebut akibat tidak diberi penjagaan yang rapi dari masa ke semasa. 

    Dalam masa 4 bulan, ada yang merindu? Ada yang tertanya-tanya kemana menghilangnya seorang Azim Marcello? Hak'ah takde. Aku tau dah sebenarnya. Saje je memberikan harapan palsu kepada diri sendiri. Sekarang ni nak bukak social networks bukan main malas lagi. Kadang-kadang tu sehari ada lah 2 kali bukak twitter. Tu pun scroll timeline je. Retweet sikit-sikit. 

    Busy? Hak'ah. Semester 5 ni busy serupa celaka tahu? SERUPA CELAKA. Masa awal-awal start semester 5 bulan 12 tu okay lagi rilek-rilek bertenang berjalan tido siang malam. Ni start dari bulan 1 sampai sekarang, serupa celaka sibuknya. Mana nak setelkan hal event lagi, mana nak selesaikan hal music video lagi, mana nak siapkan viral videos lagi, dengan assignment lagi. DENGAN DUIT DAH HABIS BERATUS-RATUS SEBAB NAK JAYAKAN EVENT LAGI. 

    Aku rasa aa, bila habis semester 5 ni, aku boleh rilek kejap kot. Kejap je lah. Next semester insyaAllah final sem aku kat uitm. Aku syak lagi busy lah kot. Dengan sekarang ni busy handle bisnes lagi. Woi aku jual clutch bag dengan harga yang murah woi. Perfume pun aku jual. Apa lagi, sabun kolagen, ibu putih. Businessman aku sekarang ni bak kata omputih. Seorang student yang berjaya betul.

    Dah lah tu je kot buat masa ni. Aku nak merenung masa depan sambil memikirkan betapa sibuknya hidup aku. Untuk menamatkan entri kali ini sempena busy dengan assignment, ada satu perkataan je.

    Babi.
    like entry ni yee , share dgn semua. thanks buddy :)

    0 comments:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...